5 Savjeta za Savršen osobni oglas

U potrazi ste za savjetima za savršen osobni oglas? Da, stvaranje profila za upoznavanje na internetu može biti zastrašujuće. Zašto? Pa, nije uvijek lako opisati se bez osjećaja da zvučite umišljeno ili, još gore, očajno. Ali jeste li znali? Jedna od tri osobe pronalazi ljubav na internetu – što znači da je možda vrijeme da poboljšate svoju igru.

U ovom brzom svijetu koji ovisi o društvenim medijima, internet se koristi za sve. Od održavanja osobni oglas tattookontakta sa starim školskim prijateljima, do umrežavanja u karijeri, pronalaženja čuvara mačke za taj vikend. Stoga se čini logičnim da biste i vi iskoristili dobri stari internet za pronalazak te posebne osobe. Stranice za upoznavanje obećavaju da će vam pomoći da malo začinite stvari u spavaćoj sobi, bilo da tražite vezu ili jednokratnu stvar.

1. Izbjegavajte klišeje za savršen osobni oglas.

Čak i ako volite ‘šetati plažom’ ili ‘piti vino ispred kamina’, izostavite to – svi to kažu. Smislite nešto zanimljivo što bi moglo biti početak razgovora. Jedan savjet koji nikada nećete zaboraviti! Ako dodate pitanje na kraju svog profila, vidjet ćete jesu li doista sve pročitali (a ne samo listali kroz fotografije).

2. Odaberite akcijske novije fotografije.

Profilne fotografije za osobni oglas pokazuju kako svirate gitaru ili skijate – čak i ako vam se lice ne vidi. Takvi oglasi dobivaju više poruka ili poziva. Istraživanje je otkrilo da više od polovice ljudi na internetu voli fotografije koje prikazuju zabavan sport ili drugu kreativnu aktivnost.

Odaberite novije fotografije, ako su starije od godinu dana, nemojte ih koristiti. Jedna od najčešćih pritužbi na osobnim oglasima je “možda su tako izgledali nekad, ali sada sigurno ne izgledaju tako”. Iako je primamljivo uključiti fotografiju koju volite, pobrinite se da odražava ono što ste sada.

3. Napišite uvod koji će ispričati vašu priču – osobni oglas.

Većina stranica nudr prostor za uključivanje kratkog uvoda ili sažetka o sebi. Ispunjavanje ovoga je ključno, jer je to poput osnovice vašeg bića. Ovdje možete podijeliti pojedinosti o tome što vas zapravo čini vama i stvoriti pozivnicu za nekoga na temelju vaših interesa.

4. Uvijek budite Pozitivni.

Svi smo mi višestruka bića koja nisu uvijek sretna. Ali izbacivanje frustracija i gubljenje dragocjenog prostora na profilu dijeljenjem onoga što ne želite od partnera može učiniti da izgledate pretjerano negativni. Bolje iskoristite ovaj prostor sretnim porukama. Uostalom, privući ćete ono čime zračite, pa je važno NE nabrajati stvari koje ne želite.

5. Za savršen osobni oglas budite Iskreni i Duhoviti.osobni oglas slatka

Koristite humor, ali štedljivo. Želite ostaviti dojam a korištenje humora na osobnom oglasu jedan je od načina za to. Ali neke šale neće biti smiješne. Sarkazam, crni humor i politički nabrijane šale mogu biti veliki razbijači leda, ali samo ako poznajete svoju publiku i uvjereni ste da će razumjeti vaš ton. Ne želite riskirati da ispadnete nepristojni, bezosjećajni ili zbunjujući. Međutim, ako je na vrhu vašeg popisa imati partnera koji razumije vaš sarkazam, trebali biste to istaknuti.

Budite iskreni, ovo se podrazumijeva. Nema smisla lagati na svom osobnom oglasu o tome što volite i želite jer to poništava njegovu svrhu. Želite prilagoditi svoj profil kako biste pronašli ono što vam najbolje odgovara, a to ne možete učiniti ako se ne predstavljate točno. Ako mrzite tulume, nemojte reći da volite izlaziti svaki vikend. Želite koristiti svoj osobni oglas i opise kako biste privukli pravog partnera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Atraktivne Djevojke Hrvatska

dame za sex grudi
Blog

5 Razloga zašto su dame za sex Dobar izbor

Da ukratko objasnimo – dame za sex su sve djevojke i žene koje obožavaju seks i ne srame ga se. Sad ćete reći – pa to je većina žena na ovom svijetu. Da, to je istina – ali OVE su specifične jer imaju visok libido. Stalno razmišljaju o seksu i uvijek su na oprezu jer […]

NAZOVI ME
hrvatska milf tajnica
Blog

Ako vas Pali hrvatska milf, ovo su Načini kako je Osvojiti

Starije dame su zgodne, seksi, atraktivne, ali hrvatska milf je mudrija od svih ostalih. Unatoč tome, ako radite prave stvari, lako možete zavesti MILF. Danas pričamo o umjetnosti zavođenja. U nekoliko vrućih savjeta koje može primijeniti svaki muškarac, pomoći ćemo vam da je osvojite. Ali prvo, evo što trebate znati o milf-ama. Ona je napaljena […]

NAZOVI ME
sex razgovori mlada
Blog

Otkrijte kako vam sex razgovori mogu uljepšati život

Otvorenost prema seksualnosti je sve prisutnija, a sex razgovori postaju važan element intimnih i romantičnih odnosa. Razgovaranje o seksu može unaprijediti emocionalnu povezanost i donijeti novu dimenziju u vašu vezu, može je vatreno začiniti. U ovom vodiču istražujemo umjetnost seksi razgovora.Pružamo vam savjete kako izraziti svoje želje, razumjeti partnerove potrebe i poboljšati intimnu komunikaciju. Važnost […]

NAZOVI ME

Nazovi me

Don`t copy text!