Ako vas Pali hrvatska milf, ovo su Načini kako je Osvojiti

Starije dame su zgodne, seksi, atraktivne, ali hrvatska milf je mudrija od svih ostalih. Unatoč tome, ako radite prave stvari, lako možete zavesti MILF. Danas pričamo o umjetnosti zavođenja. U nekoliko vrućih savjeta koje može primijeniti svaki muškarac, pomoći ćemo vam da je osvojite. Ali prvo, evo što trebate znati o milf-ama.

Ona je napaljena hrvatska milf, ali nije laka.hrvatska milf sise

Prije nego što prijeđemo na savjete i trikove, pogledajmo što trebate znati o njima. Kao prvo, ideja da su sve MILF-e super napaljene, posebno na mlađe frajere, i da će ići u krevet sa svakim koji pokaže interes za njih je potpuni mit. Zgodne starije žene imaju izbora i ako ne ispunjavate njihove standarde, neće poći sa vama. Naprotiv, MILF-ice su otmjene i iskusne žene koje točno znaju što žele.

Drugo, iako su matorke napaljene poput nas (one su ipak ljudska bića), neće spavati s tobom samo zato što si zgodan. To je doslovno kao da kažete da su sve žene lude za seksom. I da žive samo prema svojim seksualnim instinktima. Opet, nije istina – barem ne za MILF, koje su u fazi svog života u kojoj zahtijevaju zadovoljenje emocionalnih potreba. Da, žele seks – ali žele više od samog seksa.

Naravno, neke će se seksati sa vama bez obaveze. Ne kažem da to nije slučaj. Ali ideja da možete samo prići ženi, flertovati s njom, poljubiti je u vrat, a zatim je odvesti u krevet? Nije baš točno. Ona nije porno zvijezda, to je ono što želimo reći.

1. Flertuj – i budi izravan.

Jedna od stvari koju vrijedi imati na umu o njima je da su iskusne. Kao takve, više nisu raspoložene za igranje igrica. Pravilo broj jedan je da ne budete nejasni u svojim namjerama. U suprotnome ona će se odmah isključiti i potražit će dečka negdje drugdje. To znači da morate flertovati na izravan način i jasno pokazati svoje namjere.

Kako? Naravno, trebali biste početi sa dobrim starim flertom. To znači šaliti se, zadirkivati je, davati joj komplimente i uspostavljati kontakt očima. To znači suptilno sugerirati seks s njom. Zapamti – suptilno! Od tog trenutka, želite prijeći od običnog flerta do toga da joj zapravo kažete da je želite.

Flert ima za cilj zagrijati ženu i izgraditi odnos s njom. Flert podiže seksualnu kemiju i zbližava vas. Ali ako u ovom trenutku ne izrazite svoje osjećaje, bit će joj dosadno, zbunjeno, frustrirano. U suštini, kada ste flertovali sa ženom i jasno pobudili njezino zanimanje, želite udariti dok je željezo vruće.

2. Izgradite seksualnu napetost, hrvatska milf to obožava!

Stvaranje seksualne napetosti sa starijom ženom lako je kad je upoznate. Ali jako je važno da ne radite ništa što bi ubilo privlačnost. Zašto je sama seksualna napetost tako važna? Seksualna napetost ključna je za cijeli proces zavođenja jer bez nje nema iskre – nema magije. Tek kada žena osjeti seksualnu napetost, ona vas vidi kao nešto više od prijatelja. Odjednom si iz “samo još jednog tipa” postao tip kojeg želi vidjeti golog.

I ne samo to, nego ako možete izgraditi seksualnu napetost, time joj pokazujete da niste ovdje samo zbog brze ljubavi. Želite se prema njoj ponašati kako treba, izgraditi odnos i natjerati je da pršti od želje za vama.

Evo nekoliko savjeta: Sjednite bliže njoj. Ako sjedite podalje od nje, kako može biti napetosti? Približite joj se (ali ne preblizu!). Zagledajte se u njezine oči (ali nemojte previše buljiti – prijeteće je). Obratite pozornost na ton i tempo svog glasa. Nemojte žuriti da kažete sve odjednom. Usporite, govorite tiho i zadirkujte je svojim glasom. Šapnite joj u uho. Kad dođe pravo vrijeme, šapnite joj na uho što je to što želite učiniti s njom.

3. Neka se osjeća poželjnom.

Žene – bez obzira koliko su stare – žele da se osjećaju kao žene. Žele se osjećati ženstveno, lijepo – i poželjno. Tako je i sa njom sa hrvatskom milf. Ako joj ne pokažete da je poželjna, mogla bi biti tužna, osjećati se neželjenom – i sigurno je nećete zavesti. Morate pokazati ženi da je želite dajući joj do znanja da je seksi.

To možete učiniti tako što joj kažete da je prekrasna. Dajte joj do znanja da vas pali. Recite joj da vam se sviđa način na koji se smiješi, kako joj oči sjaje. Da vam se sviđa ono što nosi. Recite joj da sve na njoj izgleda tako seksi. Divite se cijelom njezinom tijelu – gledajte je gore do dolje i nasmijte se. Dajte do znanja da se borite da se obuzdate. Dajte joj do znanja da je želite, da vam se sviđa način na koji izgleda i miriše. Kada to učinite, ona će se osjećati napaljenom i opsjednutom vama.

4. Znajte da hrvatska milf želi da pokažite samopouzdanje.hrvatska milf sexy

Jeste li čuli onu priču o sramežljivom, uplašenom tipu koji je završio u krevetu sa zgodnom starijom ženom? Nismo ni mi. Jer se nije dogodilo. Naprotiv, to ju je odbilo jer nije bio siguran treba li se skinuti pred njom ili ne. Samopouzdanje je sve momci. Ako ga nemate – lažirajte dok ga ne dobijete. Uspravite se, budite ponosni, budite staloženi. Budite muškarac pred njom.

Niste sigurni što reći? Ne govorite ništa. Nisi duhovit? Ne pokušavaj je nasmijati. Vodi je, ne pitaj je gdje misli da biste vas dvoje trebali ići večeras. Predložite mjesta, recite “Znam odlično mjesto na koje možemo otići.” Ne pitajte je želi li platiti pola računa – platite. Starije žene ne žele izlaziti s klincima – one žele izlaziti sa pravim muškarcima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Atraktivne Djevojke Hrvatska

osobni oglas mljac
Blog

5 Savjeta za Savršen osobni oglas

U potrazi ste za savjetima za savršen osobni oglas? Da, stvaranje profila za upoznavanje na internetu može biti zastrašujuće. Zašto? Pa, nije uvijek lako opisati se bez osjećaja da zvučite umišljeno ili, još gore, očajno. Ali jeste li znali? Jedna od tri osobe pronalazi ljubav na internetu – što znači da je možda vrijeme da […]

NAZOVI ME
dame za sex grudi
Blog

5 Razloga zašto su dame za sex Dobar izbor

Da ukratko objasnimo – dame za sex su sve djevojke i žene koje obožavaju seks i ne srame ga se. Sad ćete reći – pa to je većina žena na ovom svijetu. Da, to je istina – ali OVE su specifične jer imaju visok libido. Stalno razmišljaju o seksu i uvijek su na oprezu jer […]

NAZOVI ME
sex razgovori mlada
Blog

Otkrijte kako vam sex razgovori mogu uljepšati život

Otvorenost prema seksualnosti je sve prisutnija, a sex razgovori postaju važan element intimnih i romantičnih odnosa. Razgovaranje o seksu može unaprijediti emocionalnu povezanost i donijeti novu dimenziju u vašu vezu, može je vatreno začiniti. U ovom vodiču istražujemo umjetnost seksi razgovora.Pružamo vam savjete kako izraziti svoje želje, razumjeti partnerove potrebe i poboljšati intimnu komunikaciju. Važnost […]

NAZOVI ME

Nazovi me

Don`t copy text!