Djevojke – kako ih Osvojiti?

Djevojke su oduvijek bile misterij koji mnogi još uvijek ne mogu dokučiti. Ali kad jednom shvatite savjete i trikove kako da vas ona poželi, bit će vam lakše. Tada ćete imati ključ s kojim će ona poludjeti za vama. Postoji velika razlika u tome što je vaš cilj. Želite li je za brzi seks za jednu noć ili je zaista želite zauvijek. Dobro razmislite jer ako birate ovo prvo, to je neka druga tema.

Ako odaberete ovo drugo, evo nekoliko konkretnih koraka koji će vam pomoći da je zauvijek privučete. Muškarci su od davnina poznati kao oni koji iniciraju sve. Ali zapravo je prilično dobar osjećaj kada žena juri za tobom, zar ne? Ako je to ono što tražite, slijedite ovaj vodič. Evo sigurnih načina da natjerate djevojku da vas poželi. Uživajte.

Djevojke ne vole očajne muškarce. Djevojke maženje

Ako je nazovete pola sata nakon spoja, ili na spoj tri puta u jednom tjednu ili joj šaljete poruku iznova i iznova. Nije atraktivno, nije ugodno… to su potezi očajnika. Ako je želite natjerati da čeka i da se vraća po još, morate biti sigurni da radite prave poteze. Koliko god čudno izgledalo, u početnim je fazama bolje glumiti “hladnog” muškarca, onda će vas više željeti.

Budite tajanstveni.

Malo tajanstvenosti stvara uzbuđenje, a otkrivanje svega o sebi pri prvom susretu ostavlja je bez razloga za razmišljanje. Ako budete suzdržaniji tijekom prvih nekoliko razgovora, natjerat ćete je da nagađa – što je upravo ono što želite. Ako postoji ta početna kemija, bit ćete joj na umu. No ostati tajnovit vrlo je jednostavan način da podignete njezinu želju za vama na višu razinu.

Djevojke traže komunikativne, samouvjerene dečke.

Govorite sigurnim, snažnim i ujednačenim glasom. Ovo se čini kao očita stvar, ali zapravo, ovo može postati vrlo teško kada stojite ispred zgodne žene. Svi smo bili tamo. Imaš toliko toga što želiš reći – ali riječi ne izlaze. Očarala te je i ti si se skamenio. Dakle, tri riječi koje počinju sa S su ključne: smireno, sabrano i samouvjereno.

Duhoviti dečki uvijek su u centru pažnje. Djevojke koketiranje

Dobro je poznata činjenica da žene vole duhovite muškarce. Ako je možete nasmijati, to je super način da budete sigurni da će poslije misliti na vas. Trik je u tome da tu naklonost pretvorite u privlačnost. To znači da morate spojiti duhovito sa šarmantnim ili duhovito s karizmatičnim.

Djevojke i flert – flertujte, ali ne previše.

Imajte na umu da flert mora biti umjeren. Flert je savršen način da izgradite svoje samopouzdanje i da se postavite na pravo mjesto. Ali budite iskreni. Lažni flert vas neće nikamo odvesti. Svrha flerta je nasmijati je i otvoriti vrata intimnosti. Kad je zrak lagan, puno je lakše prići bliže. Ali pokušajte ne pretjerati, nemojte ići prebrzo. Kad je počnete obasipati s previše komplimenata, izgledate jezivo. I nitko ne želi biti taj tip. Koketirajte s njom govoreći joj kako dobro izgleda, ali nemojte pretjerati s komplimentima dok niste u punoj vezi. Pa čak i tada budite umjereni. U svemu postoji granica, a pogotovo u ponašanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Atraktivne Djevojke Hrvatska

osobni oglas mljac
Blog

5 Savjeta za Savršen osobni oglas

U potrazi ste za savjetima za savršen osobni oglas? Da, stvaranje profila za upoznavanje na internetu može biti zastrašujuće. Zašto? Pa, nije uvijek lako opisati se bez osjećaja da zvučite umišljeno ili, još gore, očajno. Ali jeste li znali? Jedna od tri osobe pronalazi ljubav na internetu – što znači da je možda vrijeme da […]

NAZOVI ME
dame za sex grudi
Blog

5 Razloga zašto su dame za sex Dobar izbor

Da ukratko objasnimo – dame za sex su sve djevojke i žene koje obožavaju seks i ne srame ga se. Sad ćete reći – pa to je većina žena na ovom svijetu. Da, to je istina – ali OVE su specifične jer imaju visok libido. Stalno razmišljaju o seksu i uvijek su na oprezu jer […]

NAZOVI ME
hrvatska milf tajnica
Blog

Ako vas Pali hrvatska milf, ovo su Načini kako je Osvojiti

Starije dame su zgodne, seksi, atraktivne, ali hrvatska milf je mudrija od svih ostalih. Unatoč tome, ako radite prave stvari, lako možete zavesti MILF. Danas pričamo o umjetnosti zavođenja. U nekoliko vrućih savjeta koje može primijeniti svaki muškarac, pomoći ćemo vam da je osvojite. Ali prvo, evo što trebate znati o milf-ama. Ona je napaljena […]

NAZOVI ME

Nazovi me

Don`t copy text!