Djevojke – kako ih Osvojiti?

Djevojke su oduvijek bile misterij koji mnogi još uvijek ne mogu dokučiti. Ali kad jednom shvatite savjete i trikove kako da vas ona poželi, bit će vam lakše. Tada ćete imati ključ s kojim će ona poludjeti za vama. Postoji velika razlika u tome što je vaš cilj. Želite li je za brzi seks za jednu noć ili je zaista želite zauvijek. Dobro razmislite jer ako birate ovo prvo, to je neka druga tema.

Ako odaberete ovo drugo, evo nekoliko konkretnih koraka koji će vam pomoći da je zauvijek privučete. Muškarci su od davnina poznati kao oni koji iniciraju sve. Ali zapravo je prilično dobar osjećaj kada žena juri za tobom, zar ne? Ako je to ono što tražite, slijedite ovaj vodič. Evo sigurnih načina da natjerate djevojku da vas poželi. Uživajte.

Djevojke ne vole očajne muškarce. Djevojke maženje

Ako je nazovete pola sata nakon spoja, ili na spoj tri puta u jednom tjednu ili joj šaljete poruku iznova i iznova. Nije atraktivno, nije ugodno… to su potezi očajnika. Ako je želite natjerati da čeka i da se vraća po još, morate biti sigurni da radite prave poteze. Koliko god čudno izgledalo, u početnim je fazama bolje glumiti “hladnog” muškarca, onda će vas više željeti.

Budite tajanstveni.

Malo tajanstvenosti stvara uzbuđenje, a otkrivanje svega o sebi pri prvom susretu ostavlja je bez razloga za razmišljanje. Ako budete suzdržaniji tijekom prvih nekoliko razgovora, natjerat ćete je da nagađa – što je upravo ono što želite. Ako postoji ta početna kemija, bit ćete joj na umu. No ostati tajnovit vrlo je jednostavan način da podignete njezinu želju za vama na višu razinu.

Djevojke traže komunikativne, samouvjerene dečke.

Govorite sigurnim, snažnim i ujednačenim glasom. Ovo se čini kao očita stvar, ali zapravo, ovo može postati vrlo teško kada stojite ispred zgodne žene. Svi smo bili tamo. Imaš toliko toga što želiš reći – ali riječi ne izlaze. Očarala te je i ti si se skamenio. Dakle, tri riječi koje počinju sa S su ključne: smireno, sabrano i samouvjereno.

Duhoviti dečki uvijek su u centru pažnje. Djevojke koketiranje

Dobro je poznata činjenica da žene vole duhovite muškarce. Ako je možete nasmijati, to je super način da budete sigurni da će poslije misliti na vas. Trik je u tome da tu naklonost pretvorite u privlačnost. To znači da morate spojiti duhovito sa šarmantnim ili duhovito s karizmatičnim.

Djevojke i flert – flertujte, ali ne previše.

Imajte na umu da flert mora biti umjeren. Flert je savršen način da izgradite svoje samopouzdanje i da se postavite na pravo mjesto. Ali budite iskreni. Lažni flert vas neće nikamo odvesti. Svrha flerta je nasmijati je i otvoriti vrata intimnosti. Kad je zrak lagan, puno je lakše prići bliže. Ali pokušajte ne pretjerati, nemojte ići prebrzo. Kad je počnete obasipati s previše komplimenata, izgledate jezivo. I nitko ne želi biti taj tip. Koketirajte s njom govoreći joj kako dobro izgleda, ali nemojte pretjerati s komplimentima dok niste u punoj vezi. Pa čak i tada budite umjereni. U svemu postoji granica, a pogotovo u ponašanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Atraktivne Djevojke Hrvatska

Upoznavanje usamljenih romantika
Blog

Upoznavanje usamljenih osoba

Upoznavanje usamljenih ljudi poput vas nikada nije bilo lakše. Ali prvo da vas izravno pitamo – osjećate li se ikada usamljeno? Ne brinite, svatko se ponekad tako osjeća. Pogotovo ako ste netko tko radi od kuće. Vidite – svi mislimo da smo jedini. Ali što više pričamo o usamljenosti s prijateljima (ili čak nasumičnim ljudima […]

NAZOVI ME
Osobni kontakti prelijepa
Blog

Osobni kontakti žene

Žene i njihovi Osobni kontakti, dovoljna je ta jedna rečenica da zagolica svačiju maštu. Došle su ovdje svojevoljno iz različitih razloga kako bi nekako promijenile svoje živote. Neke od njih traže novog prijatelja za druženje. Druge su u potrazi za vezom i partnerom, treće traže brak, a ostale jednostavno žele vruću zabavu. Ima čak i […]

NAZOVI ME
Upoznavanje Hrvatska par
Blog

Upoznavanje Hrvatska

Upoznavanje Hrvatska – mjesto gdje se okupljamo prvenstveno zbog dobre zabave, dobrog društva i naravno traženja prijatelja, partnera, ljubavi. Čovjek je društveno biće, teško može funkcionirati sam. Potreban mu je netko s kim će dijeliti dobre i loše trenutke. Prijatelj kojem se možete povjeriti, životni suputnik s kojim možete graditi budućnost, poznanik s kojim se […]

NAZOVI ME

Nazovi me

Don`t copy text!