Osobni kontakti žene

Žene i njihovi Osobni kontakti, dovoljna je ta jedna rečenica da zagolica svačiju maštu. Došle su ovdje svojevoljno iz različitih razloga kako bi nekako promijenile svoje živote. Neke od njih traže novog prijatelja za druženje. Druge su u potrazi za vezom i partnerom, treće traže brak, a ostale jednostavno žele vruću zabavu. Ima čak i žena koje nemaju jasan cilj. Jednostavno su objavile svoj osobni oglas jer su bile znatiželjne.

Kao što se iz navedenog vidi, nema smisla objašnjavati razloge zbog kojih su postavile osobni oglas. Trebalo bi nam nekoliko dana, a i tada bismo vjerojatno nešto propustili ili zaboravili. Zato ćemo se pozabaviti drugom temom – što je to što traže u muškarcu? Koje su to osobine koje ih privlače kod suprotnog spola? Sigurni smo da će vam ova tema biti jako zanimljiva. Započnimo. Osobni kontakti zgodna

Osobni kontakti žena često su usmjereni prema Bogatima.

Muškarac koji se dobro oblači, ima stila i ima sve što može poželjeti – jako je omiljen kod žena. Dokazi za to dolaze iz raznih znanstvenih istraživanja. Čovjek s više novca ostavlja dojam da je uspješan, ambiciozan, inteligentan, elegantan. Elegantni muškarci su rijetki, a žene obožavaju eleganciju. Može joj priuštiti lagodan život, ali prije svega sigurnost. Sigurnost je zapravo ključna stvar zašto su ovi muškarci privlačni ženama.

Fit tijelo znači zdravo tijelo.

Iznenađenje – mišićavi zgodni muškarci su seksi. Ali postoji upozorenje. Prestižno sveučilište provelo je istraživanje u kojem su žene ocjenjivale nekoliko frajera bez majica. Da, mišićave su ocijenile kao seksi, ali SAMO za kratkotrajne veze. Govorimo o vezi za jednu noć. Mišićavi muškarci često su (nažalost) objektivizirani, a što više kože pokazuju, to je gore. Kako biste to ublažili, koristite odjeću u svoju korist. Veći fokus je na zdravom tijelu, a ne na seksi simbolu.

Osobni kontakti su jedna velika Avantura.

Želite li znati kako privući žene? Ponekad morate riskirati. Dame vole muškarce koji su pustolovni. Hobiji i sportovi koji izazivaju erupciju adrenalina. Dečki pokazuju da se ne boje opasnosti. Sve, od druženja s opasnim životinjama, bavljenja ekstremnim sportovima poput padobranstva, do planinarenja – to je ono što žene vole. Ovo je sjajna vijest ako se već smatrate avanturistom. Međutim, to ne znači da biste trebali riskirati svoj život. Neka sve bude u granicama sigurnosti.

8 od 10 žena kaže da voli Duhovite muškarce. Osobni kontakti plavuša

Kada je riječ o tome kako privući žene, duhoviti dečki vladaju. U jednoj studiji, dok su se parovi upoznavali, smijeh je igrao ključnu ulogu u potencijalu veze. U kasnijim intervjuima te su žene uvijek smatrale tipa koji ih nasmijavao prikladnim za dugoročnu vezu. Smijeh je jasan pokazatelj uspješne veze. Parovi koji se zajedno smiju sretniji su zajedno. Nemojte nas krivo shvatiti – postoje trenuci kada je neophodan ozbiljniji odnos prema životu. Međutim, ako znate kako nasmijati ženu, velike su šanse da će vas zbog toga više voljeti.

Osobni kontakti i Opasni dečki.

Loši momci su super… na jedan dan. Narcisoidni su i u većini slučajeva misle samo na sebe. Zato ih većina žena vidi kao dobre, ali samo kratkoročno. Kažemo većina, jer je manji broj žena (uglavnom mlađih) koje vole zločeste dečke na duge staze. Pa da, postoje one koje traže zločestog dečka, ali on nije tip muškarca koji bi bio sjajan otac. On je više za kratku avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Atraktivne Djevojke Hrvatska

Djevojke njami
Blog

Djevojke – kako ih Osvojiti?

Djevojke su oduvijek bile misterij koji mnogi još uvijek ne mogu dokučiti. Ali kad jednom shvatite savjete i trikove kako da vas ona poželi, bit će vam lakše. Tada ćete imati ključ s kojim će ona poludjeti za vama. Postoji velika razlika u tome što je vaš cilj. Želite li je za brzi seks za […]

NAZOVI ME
Upoznavanje Hrvatska par
Blog

Upoznavanje Hrvatska

Upoznavanje Hrvatska – mjesto gdje se okupljamo prvenstveno zbog dobre zabave, dobrog društva i naravno traženja prijatelja, partnera, ljubavi. Čovjek je društveno biće, teško može funkcionirati sam. Potreban mu je netko s kim će dijeliti dobre i loše trenutke. Prijatelj kojem se možete povjeriti, životni suputnik s kojim možete graditi budućnost, poznanik s kojim se […]

NAZOVI ME
Sex kontakti jebozovna
Blog

Sex kontakti

Lijepo je kada imate sve što vam treba na jednom mjestu, poput seksi kontakata. Danas su mnoge stvari puno lakše nego prije, zahvaljujući razvoju tehnologije. Nekada je bilo nezamislivo komunicirati s nekim u drugom gradu, a kamoli na drugom kraju svijeta. Danas je sve to jeftino i udaljeno samo nekoliko klikova. Ne treba se sramiti […]

NAZOVI ME

Nazovi me

Don`t copy text!